KOERIER EN SNEL TRANSPORT

Home Koerier en snel transport

SNEL-TRANSPORT EN KOERIERS DIENSTEN APELDOORN.

ZOEKT U EEN REPRESENTATIEF, NET EN CORRECT TRANSPORTBEDRIJF IN DE REGIO APELDOORN / MIDDEN NEDERLAND, DAN BENT U BIJ ONS AAN HET GOEDE ADRES.

Naast de levering van onze producten alsmede die van ons andere merk Tafel-Deco houden wij ons ook bezig met snel transport en koerier werk. Doordat wij de levering van onze eigen goederen vaak kunnen combineren met andere transporten kunnen wij een zeer scherp tarief aanbieden.

Wij beschikken over een nette en representatieve bus, zonder reclame opdruk en met een laadruimte van 3 europallets tot 130 cm hoog. Op de vloer heeft u de mogelijkheid om tot maximaal 280 cm x 130 cm te laden voor dun plaatwerk. Houdt u rekening met een limiet van maximaal 500 kilo voor de gehele zending.
Ook zorgen wij ervoor dat wij zelf ook representatief zijn en u en uw klanten ook netjes en correct benaderen. Uiteindelijk zijn wij, op het moment dat wij uw goederen komen halen en afleveren een verlengstuk van uw bedrijf.

Onze tarieven zijn helder en transparant, wij factureren u 60 eurocent ex BTW per gereden kilometer.
Dit houdt in , vanaf postcode 7321 AH , naar het laad adres , naar het los adres en terug naar postcode 7321 AH .
Extra kosten zoals tolkosten , veerponten etc worden aan u doorberekend zonder enige toeslag. Indien een overnachting onvermijdelijk is rekenen wij u 75 euro ex BTW per overnachting. Bij ritten van over de 1000 km of nacht ritten die laat aangemeld worden rekenen wij ook een overnachting. Bij wachttijden langer dan een uur rekenen wij 25.00 euro ex BTW per uur.
Bovengenoemde tarieven gelden voor koerier ritten en snel transport. Voor post werk en huis aan huis verspreiding  zijn wij helaas niet beschikbaar. Wij hanteren een minimum tarief van 50 euro ex BTW, voor korte ritten dient u hiermee rekening te houden.
Wij zijn beschikbaar voor nationale en internationale zendingen door heel Europa, Scandinavië en omliggende landen.

Tip: Stel u heeft ook een retour vracht dan kunt u eenvoudig de rit combineren. De retour gereden kilometers tot en met Apeldoorn zitten namelijk reeds in de berekening.

Bezoekadres

Halstraat 30
7321 AH Apeldoorn
Nederland

Klantenservice