LEVERINGSVOORWAARDEN VAN ERVOPRO BV

Home Leveringsvoorwaarden

Alle prijzen op de website van Ervopro BV zijn inclusief BTW

Levering franco vanaf 30 euro netto bestelwaarde Onder een bestelwaarde van 30 euro netto worden 7.50 euro porto kosten in rekening gebracht. Indien een artikel, aangemerkt als voorraad artikel, onverhoopt niet op voorraad is zal deze franco na-geleverd worden.
Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de volledige betaling. Gemakshalve bieden wij u aan om via IDEAL te betalen bij het plaatsen van uw bestelling.

De consument is verantwoordelijk voor het aangeven van het juiste en volledige aanleveradres. Ervopro BV is niet aansprakelijk indien onjuiste of onvolledige gegevens aangegeven worden.

Als consument heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Indien goederen onbeschadigd, in originele staat en in originele verpakking franco geretourneerd worden zal Ervopro BV de aanschafwaarde van de goederen vergoeden.
Als uitgangspunt voor het al dan niet vergoeden is of de producten weder als nieuw verkoopbaar zijn, indien er kosten gemaakt moeten worden om de producten weer in een zodanige staat te krijgen dat zij weer als nieuw verkoopbaar zijn dan zullen deze kosten in mindering gebracht worden op het te vergoeden bedrag.

De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Aangebroken verpakkingen worden niet vergoed. Indien de goederen op enige manier onverkoopbaar zijn geworden door toedoen van de consument zullen deze niet vergoed worden. Indien artikelen niet aan de technische eisen voldoen zoals op onze website vermeld zullen wij ook de portokosten voor het retourneren vergoeden en indien van toepassing ook de aan u in rekening gebrachte porto kosten. Tevens vervallen hierbij de bovenstaande beperkingen van het retourneren.

Bezoekadres

Halstraat 30
7321 AH Apeldoorn
Nederland

Klantenservice