Retourneren, uw product terug sturen.

Home Retourneren, uw product terug sturen.

RETOURNEREN

Laten wij eerlijk zijn, retourneren is iets wat niemand graag wil maar mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, kunt u gerust op onze service vertrouwen. In verreweg de meeste gevallen kunt u het door u aangeschafte product aan ons terug sturen en zullen wij u de aanschafwaarde van de door u aangeschafte producten vergoeden.

Voor details over onze voorwaarden kunt u terecht op onze leveringsvoorwaarden pagina.
Transport schade dient direct na ontvangst gemeld te worden , indien de schade aan de buitenkant te zien is bij ontvangst dient u dit aan de transporteur kenbaar te maken dan wel het pakket te weigeren. In dit geval zorgen wij voor een kosteloze vervanging.
Indien een product niet aan de technische eisen voldoet zoals op onze website omschreven zullen wij natuurlijk ook de goederen vergoeden.

Als consument heeft u het recht om internet bestellingen binnen 14 dagen te retourneren, u kunt uw ongeopende en ongebruikte product na overleg franco aan ons terugsturen.
Ongefrankeerde zendingen worden niet door ons geaccepteerd.

Wij hanteren als voorbehoud dat producten die uit de verpakking zijn gehaald,  geopend zijn of indien het product door welke reden dan ook niet als nieuw weer te verkopen door toedoen van de consument, dat in deze gevallen er geen vergoeding plaats zal vinden.

Ook wij kunnen niet “in” het product kijken, het komt een enkele keer voor dat in het materiaal een productie fout zit. Neem in dat geval gerust contact op met ons, wij zorgen voor een passende oplossing.

Bezoekadres

Halstraat 30
7321 AH Apeldoorn
Nederland

Klantenservice