Home Lakma een top merk in verven en kitten

LAKMA , EEN TOP MERK IN VERVEN EN KITTEN, EUROPESE PRODUCTIE.

Het merk Lakma is in Nederland nog vrij onbekend, echter in andere landen is dit een van de top merken en is het merk synoniem voor kwaliteit.
Geproduceerd in Europa, en geheel volgens Europese wet en regelgeving geproduceerd, verpakt en getest. Hierdoor weet u dat u met dit merk  een kwaliteitsartikel in huis haalt.
Lakma heeft enkele divisies waaronder schoonmaakmiddelen, verf, kitten, lijmen en bouwchemie. Wij hebben er voor gekozen om ons op dit moment te beperken tot de producten die bij ons kern-assortiment passen. Echter de overige producten kunnen wij u natuurlijk op verzoek ook aanbieden.
In ons assortiment van de Lakma producten treft u onder andere een drie-in-een verf aan, een verf die in een keer over roest geschilderd kan worden. Hierop geeft Lakma maar liefst 7 jaar garantie !  , en de prijs is ongeveer een derde van de bekende “A” merken.
De Lakma siliconen kitten worden reeds enkele jaren in Nederland door professionele kitbedrijven toegepast. U kunt dus nagaan dat wij u geen “goedkope bouwmarkt” producten leveren maar professionele kwaliteit, echter wel tegen bouwmarkt prijzen. Wij leveren de Lakma siliconen kit, sanitair kit en acrylaat kit in kokers van 300 ml en in worsten van 400 of 600 ml.  Mocht u in staat zijn om per volle pallet in te kopen, neem dan contact op met ons voor een passende offerte.
Tevens hebben wij twee soorten montage kit in ons assortiment opgenomen, een die vergelijkbaar is met de standaard montage kit en een zogenaamde “eco” montage kit, deze is zuurvrij en dus onder andere bestemd en geschikt voor lichte kunststoffen zoals piepschuim. De ideale oplossing voor sier strips etc. voor aan het plafond.

Voor een verder overzicht van de verkrijgbare Lakma producten sturen wij u graag de catalogus digitaal toe of u kunt ze hier downloaden:
Verf catalogus Engels
Kit catalogus Engels

Bezoekadres

Halstraat 30
7321 AH Apeldoorn
Nederland

Klantenservice